Welpen

Ben jij een jongen of een meisje tussen de 7 en 11 jaar? En houd jij ervan om lekker te spelen met andere kinderen, avontuurlijke dingen te doen, heel veel spelletjes, maar soms ook lekker knutselen? Dan zijn de welpen echt iets voor jou!

Als welp beleef je allerlei leuke avonturen in onze Jungle. Je beleeft deze avonturen samen met bekende figuren uit de jungle. Alle welpen in onze Jungle zijn lid van de Waingundja horde. De Waingundja is de rivier die dwars door de Jungle loopt en zorgt ervoor dat alle planten en dieren in de Jungle water hebben. De Waingundja horde past goed bij Scouting Admiralengroep, omdat het een groep met waterscouts is.

Wat doe je bij de Welpen?

Bij de welpen leer je spelenderwijs alles over de natuur. Je leert hoe je veilig een vuurtje kan maken, hoe je een speurtocht kunt lopen met behulp van een kompas/kaart hoe je knopen legt en nog veel meer. Daarnaast spelen we ook super veel leuke spelletjes.

Op kamp

Elk jaar gaan we met alle welpen op kamp. Dit kamp duurt meestal 5 dagen. We proberen ieder jaar ergens anders naartoe te gaan en er gebeuren altijd hele leuke dingen. Ook hebben we elk jaar een of twee kampen van één nachtje of een heel weekend. Soms zijn deze kampen in ons eigen clubhuis, maar soms ook ergens anders. Ben je nieuwsgierig geworden? Je mag vier keer komen kijken om te zien of het bij je past? Laat je de leiding wel even weten dat je wilt kijken zodat wij je kunnen vertellen wanneer je het beste langs kunt komen?

Leiding

Oe (Esther Zwemmer)
Jacala (Mirte Balke)
Ikki (Roos van Iterson)
Mor (Martin Westerhof)

Opkomst

Vrijdag
18.30 tot 20.00 uur

Leeftijd

7 tot 11 jaar

Contributie

€ 180,- per seizoen